15 Temmuz Kalabalığı FOX TV'nin Moralini Bozdu!

TAKİP ET

15 Temmuz'un birinci yıldönümü sebebiyle meydanlara akın eden vatandaşların görüntüleri FOX TV ekranlarında canlı yayın yapan Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın moralini alt üst etti. Her iki spikerinde kalabalık nedeniyle keyfi kaçtığı yüzlerinden okundu.

15 Temmuz’un birinci yıldönümü sebebiyle meydanlara akın eden vatandaşların görüntüleri FOX TV ekranlarında canlı yayın yapan Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya’nın moralini alt üst etti. Her iki spikerinde kalabalık nedeniyle keyfi kaçtığı yüzlerinden okundu.

FOX TV’nin ünlü spikerleri İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal en çok seçim zamanları yaptıkları canlı yayınlar ve yorumlarla gündeme geliyor ve seçim sonuçlarının istedikleri gibi gelmemesi il ekranda büyük gerginlik yaşıyorlardı. Bu kez 15 Temmuz darbe gecesi yıldönümü için meydanlara akın eden vatandaşları canlı yayında izleyen Küçükkaya ve Portakal’ın tatsızlıkları yüzlerinden okundu.

YİNE AYNI İFADELER

Küçükkaya ve Portakal en son 16 Nisan Referandumu için FOX TV özel canlı yayınında izleyici ile buluşmuştu. Referandum gecesi de bilindik pozları veren ikili 15 Temmuz gecesinin yıldönümünde de özel yayın ile ekranlara geldi.

İLKER BAŞBUĞ KONUK OLDU

15 Temmuz darbe gecesi yıldönümü nedeni ile özel bir yayın düzenleyen FOX TV canlı yayın konuğu olarak İlker Başbuğ’u yayına davet etti. Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya’nın sunumuyla canlı yayınlanan programda Türkiye’nin dört bir yanından meydanlara akın eden kalabalığı gören iki ünlü spikerin hem yorgunluk hem de şaşkınlık ifadeleri yüzlerin bir bir yansıdı.

 

15 temmuz fox tv kalabalık ismail küçükkaya fatih portakal moralleri bozuldu