15 Temmuz Hain Geceden Tüyler Ürperten Görüntü! Org. Yaşar Güler'i Kaçırmak İçin Yaylım Ateşi Açmışlar

TAKİP ET

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Yaşar Güler'i kaçırma anlarının takıldığı kamera görüntülerinde gecenin dehşet boyutları bir kez daha gözler önüne seriliyor.

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Yaşar Güler’i kaçırma anlarının takıldığı kamera görüntülerinde gecenin dehşet boyutları bir kez daha gözler önüne seriliyor.

HAİN GECENİN AYRINTILARI ŞOK ETTİ

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Org. Yaşar Güler’i kaçıran darbecilerin Güler’i kaçırma anlarındaki detaylar adeta tüyler ürpertti. Darbe karşıtı askerlerin darbeci askerlerin kaçırma çalışmalarına karşı çıktığı anlarda iki taraf arasında çatışma çıktığı görülüyor. 

ELLERİNİ VE GÖZLERİNİ BAĞLADILAR

Çıkan çatışma sonrasında Org. Yaşar Güler’i Yaşar Güler’i kaçıramayacaklarını anlayan darbecilerin ellerini ve kollarını bağladıkları Yaşar Güler’i yeniden Karargah içerisine götürdükleri kameralara yansıdı. Genel Kurmay Karargahına giren çok sayıda Özel Kuvvetler Komutanı Personelleri de kameralara yansırken darbecilerin aracı askerlerin üzerine sürdükleri de kameralara takıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 Temmuz Darbe gecesi Yaşar Güler Kaçırma Darbeciler Yaylım ateşi Araba FETÖ