15 Temmuz Gazimiz Yapay Kafatası Nakli İle Sağlığına Kavuştu

TAKİP ET

FETÖ'nün hain darbe girişimi kalkınmasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne direnişe giden vatandaşlardan biri olan Ali Osmanoğlu burada darbeci askerler tarafından kafasından yaralanarak kafatası parçalanmıştı. Gazimiz kendisine nakledilen yapay kafatası parçası sayesinde eski sağlığına kavuştu.

FETÖ’nün hain darbe girişimi kalkınmasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne direnişe giden vatandaşlardan biri olan Ali Osmanoğlu burada darbeci askerler tarafından kafasından yaralanarak kafatası parçalanmıştı. Gazimiz kendisine nakledilen yapay kafatası parçası sayesinde eski sağlığına kavuştu. 

15 Temmuz gecesi köprüye giderek milli iradeye sahip çıkan ve darbeci askerler tarafından kafasından yaralandıktan sonra kafatası parçalanan Ali Osmanoğlu aradan bir sene geçtikten sonra kendisine nakledilen yapay kafatası sayesinde eski sağlığına kavuştu. Gazimiz Osmanoğlu’nun, kafatasında oluşan büyük çöküklük birebir aynı ölçülerdeki 3D yöntemi ile ayarlanarak yapay kafatası ile oluşturulan parça sayesinde giderildi. 

BEYNİNE SAPLANAN KEMİK PARÇALARINDAN KURTULDU

FETÖ’nün alçak darbe girişimine karşı çıkmak ve vatanı savunmak için dışarı çıkan Ali Osmanoğlu, darbeci askerlerin silahından çıkan ateş sonucunda kafasından yaralanmış ve kafatası parçalanmıştı. Osmanoğlu’nun kafasına saplanan şarapnel parçası sonucunda kafatası parçalanmış ve kafatasında büyük ölçüde göçük oluşmuştu. 1 yıl boyunca tam 3 operasyon geçiren kahraman gazimiz, bu operasyonlar sonunda kafatasına saplanan kemik parçalarından kurtuldu. Hala tedavisi süren gazimizin kafatasına 3D yöntem ile hazırlanan yapay bir kafatası parçası nakledildi. 

 

15 temmuz gazi kafatası nakil yapay kafatası 3D ali osmanoğlu