14 Yaşındaki Kızı Sevgilisi Tarafından Tecavüze Uğrarken Zevkle İzledi!

TAKİP ET

ABD'de tüyler ürpertici bir olay yaşandı. Sara Packer'in (44), 14 yaşında olan kızı üvey babası Jacob Sullivan (46) tarafından tecavüze uğradı.

ABD’de tüyler ürpertici bir olay yaşandı. Sara Packer’in (44), 14 yaşında olan kızı üvey babası Jacob Sullivan (46) tarafından tecavüze uğradı. Tecavüz olayı Sara Packer’in gözleri önünde gerçekleşse de insan dahi denilemeyecek anne kılını dahi kıpırdatmadan tecavüz olayını zevkle izledi.

Küçük kıza tecavüz etmekle yetinmeyen üvey baba, küçük kızı elleriyle boğdu ve daha sonrada parçalara ayırdı. Küçük kızın parçalanmış bedenini aylarca kedi kumuna gömerek sakladı.

Jacob ve Packer, tüyler ürpertici tecavüz olayını ve cinayeti üç yıl sonra itiraf ettiler. Jacob Sullivan’ın, küçük kıza tecavüz olayını ve ardından işlediği cinayeti küçük kızı evlat edinen Sara Packer’in gözleri önünde yaptığı iddia ediliyor.

Küçük kızın parçalanmış bedenine ait ceset parçaları avcılar tarafından 2016 yılının Ekim ayında bir tarlada bulundu. Küçük kızın cesedine ait bulunan parçalar cinayetin üzerinden aylar geçtiğini gösteriyordu.

2016 yılında ABD’de işlenen tüyler ürpertici cinayeti geçtiğimiz Salı günü itiraf eden Jacob ve Packer, cinayetin gerekçesi içinde sapkın bir cinsel fantazi dediler. Mart ayı içerisinde tekrar mahkemeye çıkacak olan iki caninin, müebbet hapis veya idam cezası ile cezalandırılacağı tahmin ediliyor.

Talihsiz küçük kız, 8 yaşındayken David isimli birisi tarafından evlat edinilse de yine üvey babasının cinsel saldırısına maruz kalmıştı.

ABD tecavüz cinayet küçük kız