14 Yaşındaki Kız Çocuğuna Korkunç İstismar!

TAKİP ET

Kıbrıs'ta 14 yaşındaki bir kız çocuğuna korkunç şekilde defalarca cinsel istismarda bulunan iki sanık hakkında mahkeme tarafından karar verildi.

Kıbrıs'ta 14 yaşındaki bir kız çocuğuna korkunç şekilde defalarca cinsel istismarda bulunan iki sanık hakkında mahkeme tarafından karar verildi. 

Her gün artan cinsel istismar olaylarına bir yenisi daha eklendi. Henüz 14 yaşında olan bir kız çocuğu üzerinden gerçekleştirilen korkunç istismarın ortaya çıkmasının ardından  ailenin şikayetçi olduğu öğrenildi. Reşit olmayan bir kişiye yapılan çocuk istismarı karşısında yakalanan iki kişiye mahkeme tarafından verilen ceza ise büyük şaşkınlık yaşattı. 

Olay sonrasında ailenin şikayetçi olmasının ardından yakalanan Gökhan Y. ile Murat K. sorgularının ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdi. Ardından mahkeme tarafından duruşmada yargılama süresi son buldu ve son karar verildi. Gökhan y. hakkında 20 ay hapis cezası verilirken Murat K. hakkında da 17 ay hapis cezasının verilmesine karar verildi. 

DEFALARCA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNMUŞLAR

Geçtiğimizz kış yaşanan olayda akşam 9 sularında 14 yaşındaki kız çocuğunu yolda tek başına görüp arabaya alan iki sanık daha önce kız çocuğunu ormanlık alana götürerek defalarca cinsel istismarda bulundular. Bununla kalmayıp bölgede bulunan bir otele giden sanıklar kız çocuğuna otelde de cinsel istismarda bulunmaya devam ettiler. Ardından eve giden kız çocuğu durumu ailesine anlattı. Anne tarafından şikayette bulunuldu. Ardından yakalanan sanıklar hakkında iki yılı dahi bulmayan ceza karşısında büyük tepkiler verildiği öğrenildi. 

kıbrıs cinsel istismar 14 yaş