14 Yaşındaki Kız Çocuğu Nişanlısı Israr Edince Evlenmemek İçin Kaçmış!

TAKİP ET

Adana'da bir süre önce ortadan kaybolan 14 yaşındaki kız çocuğunun kendisinden yaşça büyük nişanlısının evlenme ısrarları sebebiyle evlenmemek için evden kaçtığı öğrenildi.

Adana'da bir süre önce ortadan kaybolan 14 yaşındaki kız çocuğunun kendisinden yaşça büyük nişanlısının evlenme ısrarları sebebiyle evlenmemek için evden kaçtığı öğrenildi. 

Adana'nın merkez ilçesi olan Seyhan ilçesinde 14 yaşındaki bir kız çocuğu ortadan kayboldu. Kız çocuğunun bir süre önce kendisinden  12 yaş büyük bir kişi ile nişanlandığı öğrenilmişti. Bunun üzerine polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı ve nişanlısı ile kaçmış olabileceği iddia edildi. Bunun ardından araştırmalar devam ederken durumun sanıldığı gibi olmadığı belirlendi. 

16 Kasım tarihinde evden çıkarken bir daha kendisinden haber alınamadığı öğrenildi. Bunun üzerine nişanlısının da inşaat işlerinde çalışan bir genç olduğu öğrenildi. Ancak polis tarafından yapılan sorgularda nişanlısının da durumdan haberdar olmadığı iddia edildi. 

EVLENMEMEK İÇİN KAÇMIŞ

Kızının hayatından şüphe ettiğini söyleyen anne ise kızının bulunması için sosyal medyada da yardım istedi. Ancak kısa bir süre sonra kız çocuğu bulundu. Vermiş olduğu ifadesinde kayıp olduğu süre içerisinde kız arkadaşının yanında kaldığını anlattı. Ardından kaçış sebebini anlattı. Nişanlısının uzun bir süredir evlenmek için baskı kurduğunu ve çok ısrar ettiğini anlattı. Bunun üzerine erken olduğu için evlenmek istemediğini, 18 yaşından önce evlenmeyeceğini anlattı. Israrlarına daha fazla dayanamadığı için erken yaşta evlenmemek için evden kaçtığını ve kimsenin kendisini bulmasını istemediğini belirtti. Konu hakkında inceleme başlatıldı. 

adana kız çocuğu evlilik evden kaçtı