14 Ekim 2020 reyting sonuçları açıklandı

TAKİP ET

Çarşamba akşamının sevilen dizileri bir kez daha dün akşama damga vurdu ve izleyiciyi ekran başına topladı. 

Çarşamba akşamının sevilen dizileri bir kez daha dün akşama damga vurdu ve izleyiciyi ekran başına topladı. Sezonun en iddialı dizileri ve yıllardır ekranlarda olmaya devam eden başarılı yapımlar reyting sıralamasında zirvede yer alabilmek için mücadelesini sürdürüyor. Peki, 14 Ekim 2020 Çarşamba akşamı reytinglerde kazanan hangi dizi oldu? Sadakatsiz mi? Kuruluş Osman mı? Yoksa Doğduğun Ev Kaderindir mi reyting sıralamasında zirveye yerleşti? İşte tüm detaylar…

14 Ekim 2020 Total Sıralaması

14 Ekim 2020 Çarşamba akşamının reyting sonuçları belli oldu. TV severlerin yakından takip ettiği sonuçlarda total sıralamasında zirveye yerleşen dizi ATV ekranlarının başarılı yapımı Kuruluş Osman oldu. Totalde ikinci sırada Kanal D’nin yeni dizisi Sadakatsiz yer alırken üçüncü sırada Kuruluş Osman’ın özet bölümü yer aldı. Dördüncü sıraya Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yerleşirken beşinci sırada ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yerini aldı.



14 Ekim 2020 AB Sıralaması

14 Ekim 2020 Çarşamba akşamına ait reyting sonuçlarında AB sıralamasında ise Kanal D ekranlarının dikkat çeken yeni dizisi Sadakatsiz ilk sıraya yerleşti. İkinci sırada ATV’nin ilgiyle izlenen dizisi Kuruluş Osman yer aldı. Üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer alırken Sadakatsiz dizisinin tekrar bölümü dördüncü sıraya, Kuruluş Osman özet bölümü ise beşinci sıraya yerleşti. 

Sadakatsiz Dizisi Büyük Yankı Uyandırdı

Kanal D ekranlarında dün akşam ikinci bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz dizisi konusu ve oyuncularıyla büyük yankı uyandırdı. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi aldatılan bir kadının hikayesini ekrana taşıyor. Hem başarılı kadrosu hem de konusuyla kısa sürede dikkatleri üzerine toplayan yeni dizi sosyal medyanın da en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. 

14 ekim reyting sadakatsiz