13 Yaşındaki Çocuğun Akıl Almaz Ölümü! Bilgisayar Başında Oyun Oynarken Ölü Bulundu

TAKİP ET

İstanbul Esenyurt'ta 13 yaşında olan bir çocuk bilgisayarı başında oyun oynarken ölü bulundu. Çocuğun cansız bedeninin bulunduğu anlarda bilgisayarın ekranında şiddet içerikli bir oyunun açık olduğu görüldü.

İstanbul Esenyurt’ta 13 yaşında olan bir çocuk bilgisayarı başında oyun oynarken ölü bulundu. Çocuğun cansız bedeninin bulunduğu anlarda bilgisayarın ekranında şiddet içerikli bir oyunun açık olduğu görüldü. 

Olay, İstanbul Eseyurt semtinde saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Ekinci ailesinin 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi oğlu Hakan bilgisayarı başında ölü bulundu. Tek hayali okuyup doktor olmak olan Hakan’ın anne ve babası ile tartışma yaşadığında en büyük iğneyi size vuracağım dediği söylendi. 25 Temmuz sabahı ailesi iş için fırına gitti ancak Hakan gitmeyeceğini söyleyerek evde kaldı. Hakan’ın o anlarına şahit olan yengesi saat 15.00 sularında kendilerinin evine gelerek yemek yediğini daha sonra saat 17.00’ı gösterdiği sıralarda eve döndüğünü belirtti. Hakan’ın eve gitmesinin ardından eve gelen ağabeyi 13 yaşındaki çocuğun bilgisayar başında cansız bedenini buldu. Çocuğun boğazında iki kez dolanmış şekilde duran bir sargı bezi vardı. Ağabeyi cansız şekilde yatan kardeşini hemen kucaklayarak hastaneye götürdü. Hastaneye götürülen çocuk saat 17.30 sularında yaşamını yitirdi.

BİLGİSAYARDA ŞİDDET İÇERİKLİ OYUN AÇIKTI

Ailesinin verdiği ifadeye göre, 13 yaşındaki Hakan evden çok fazla dışarı çıkmayan genellikle bilgisayarda oyun oynayarak vakit geçiren biriydi. Bilgisayarda genel olarak Metin2 adlı şiddet içerikli oyun oynadığı söylenen çocuğun bulunduğu sıralarda da bu oyunun açık olduğu belirtildi. Onu bulan ağabeyinin söylediğine göre de, boynunda tırnak izleri vardı. Ayrıca çocuğun boynuna iki kez dolanmış şekilde sargı bezi bulundu. Hakan’ın bilgisayarına el konulurken şüpheli görülen ölümünün netliğe kavuşturulması için cenazesi otopsi için Adli Tıp’a gönderildi. Hakan’ın cinayete kurban gidip gitmediği ise halen araştırılıyor.

 

istanbul esenyurt 13 yaşındaki çocuk bilgisayar oyunu bilgisayar başında ölü bulundu şiddet içerikli oyun şüpheli ölüm