13 Günlük Bebeği Hastaneye Yetiştirmeye Çalışıyorlardı! Ambulans Şoförlerinin Yolunu Keserek Tekme Tokat Dövdüler!

TAKİP ET

Manisa'da henüz 13 günlük olan bir bebeği hastaneye yetiştirmeye çalışan ambulansın şoförlerine 'tepe lambasını neden yakıyorsunuz, geçiş üstünlüğünüz mü var?' ifadelerini kullanan bir sürücü fiziki şiddet uyguladı.

Manisa’da henüz 13 günlük olan bir bebeği hastaneye yetiştirmeye çalışan ambulansın şoförlerine ‘tepe lambasını neden yakıyorsunuz, geçiş üstünlüğünüz mü var?’ ifadelerini kullanan bir sürücü fiziki şiddet uyguladı.

Olay, 17 Aralık 2017’de Manisa’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, henüz 13 günlük olan bir bebeği Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi’nden özel bir hastaneye sevk etmek üzere yola çıkan mabulans yolda akıl almaz bir saldırıya uğradı. Ambulans şoförü ve bir sağlık çalışanının yolda ilerlemek üzereyken S.B isimli bir sürücü tarafından durdurularak ‘Neden tepe lambasını yakıyorsunuz, geçiş üstünlüğünüz mü var?’ ifadelerinin ardından fiziksel şiddete uğradıkları öğrenildi. Olayın ardından ambulans çalışanları kendilerini darp ettiğini iddia ettikleri S.B’den şikayetçi oldu.

AMBULANSTA 13 GÜNLÜK BİR BEBEK VARDI

17 Aralık tarihinde meydana geldiği öğrenilen olayın, Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi’nde tedavi altında olan 13 günlük bir bebeğin özel bir hastaneye sevkinin gerçekleştirildiği yaşandığı belirtildi. Türk Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Ali Dağlıoğlu konuyla ilgili açıklamalarda bulunurken sağlık çalışanlarına karşı uygulanan şiddetlerin artık son bulmasını istediklerini ve bu tür durumlarda suçlular için caydırıcı tedbirler alınmasını istediklerini aktardı. Olay sırasında ambulans içindeki günlük bebeğe bir şey olması halinde bunun hesabını kimin vereceğini soran Dağlıoğlu, yaşanan saldırı nedeniyle bebeğin hastaneye yarım saat geç getirildiğini bu çok ciddi sonuçlarda doğurabilirdi ifadelerini kullanarak vatandaşlardan ambulanslara karşı duyarlı olmalarını istedi. 

HEM SÖZLÜ HEM FİZİKSEL SALDIRI

Öte yandan saldırıya uğradıklarını iddia eden ambulans şoförü N.A ve Acil Tıp Teknisyeni H.T’nin 35 plakalı S.B isimli sürücü tarafından hem fiziki hem de sözlü saldırıya uğradıklarını söyleyerek sürücüden şikayetçi oldular. 

 

Manisa Manisa Haberleri 13 Günlük bebeği taşıyan ambulans Saldırı Ambulans şoförüne dayak