12 Yaşındaki Kızı Eliyle Taciz Eden Sapıktan Utandıran Savunma: Taytının Kumaşına Bakmış!

TAKİP ET

Henüz 12 yaşında olan küçük bir kız çocuğuna elle tacizde bulunan 22 yaşındaki sapık yaşanan olay sonrasında verdiği ifadeyle bir kez daha 'Pes' dedirtti. Sapığın savunması özrü kabahatinden daha büyük dedirtti.

Henüz 12 yaşında olan küçük bir kız çocuğuna elle tacizde bulunan 22 yaşındaki sapık yaşanan olay sonrasında verdiği ifadeyle bir kez daha ‘Pes’ dedirtti. Sapığın savunması özrü kabahatinden daha büyük dedirtti.

Olay, Antalya Serik ilçesinde geçtiğimiz Mayıs ayında yaşanmıştı. Henüz 12 yaşında olan küçük M.Y’yi eliyle dokunarak taciz eden 22 yaşındaki Emrah Arslan yakalanarak tutuklanmıştı. Tutukluluğu devam eden sapığın çıktığı duruşmada verdiği ifade ise bir kez daha ‘Pes’ dedirtti. Arslan’ın, küçük kızın taytının kumaşına bakmak için baldırına dokunduğunu bunu yaptığına pişman olduğunu belirterek kendisini savunmaya çalıştı.

SAVCI TUTUKLULUĞUNU TALEP ETTİ

Geçtiğimiz Mayıs ayında yaşanan iğrenç olay sonrasında zanlı Emrah Arslan görülen duruşmaya SEGBİS (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) aracılığıyla katılım gösterdi. Duruşmada kendisini küçük kızın taytının kumaşına bakmak için kızın baldırına dokunduğunu söyleyerek kendisini savunmaya çalışan sapık savcının ‘Çocuğa sarkıntılık’ suçundan zanlının tutukluluğunun devam ettirilmesi hakkında talepte bulundu.

TACİZCİ SAPIK 5 YIL HAPSE MAHKUM EDİLDİ

Mahkemenin verdiği ara sonrasında mahkeme heyeti sapık hakkında kararını verdi ve zanlının ‘Çocuğa cinsel sarkıntılık’ suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırılmasına ve cezada indirim uygulanmamasına karar verildiği öğrenildi.

 

antalya serik 12 yaşındaki çocuk taciz elle taciz sapık savunma taytın kumaşı 5 yıl hapis