12 Yaşındaki Çocuk Eline Aldığı Tüfekle Dehşet Saçtı! Yılana Ateş Etmek İsterken Kendisiyle Birlikte 3 Kişiyi Vurdu

TAKİP ET

Siirt'te elinde bulunan av tüfeğiyle yılanı vurmak isteyen bir çocuğun av tüfeğini ateşlemesi sonucunda kendisi dahil 3 kişiyi yaraladığı öğrenildi.

Siirt’te elinde bulunan av tüfeğiyle yılanı vurmak isteyen bir çocuğun av tüfeğini ateşlemesi sonucunda kendisi dahil 3 kişiyi yaraladığı öğrenildi. 

Siirt Merkez Yağmurtepe Köyü Uğurcuk Mezrasında meydana geldiği belirlenen olayda, 59 yaşındaki Feride Bağrıyanık’ın tandırda ekmek yaptığı sırada çuvalı kaldırmasıyla altında bir yılan gördüğü ve hemen çocuğundan yardım istediği öğrenildi. Bağrıyanık’ın 12 yaşındaki çocuğu M.Y’nin de babasına ait olan av tüfeğini alarak yılana ateş etmek istediği belirtildi.

YILANI VURMAK İSTERKEN KENDİSİNİ VE 3 KİŞİYİ VURDU

12 yaşındaki M.Y’nin tüfekle yılanı vurmak istediği sırada tüfekten çıkan ateşle hem kendisini hem de çevresinde yer alan Feride Bağrıyanık, Cahit Bağrıyanık ve 51 yaşında olduğu öğrenilen Halime Yılmaz’ı vurarak yaraladığı öğrenildi. Yaralıları gören yakınlarının durumu sağlık ekiplerine ihbar etmesiyle yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Siirt Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza eseri yaralanan 4 kişinin hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

 

siirt yağmurtepe köyü 12 yaşındaki çocuk av tüfeği yılan 4 yaralı