12 Yaşındaki Çocuğu ve Babasını Öldürüp Kendisini Savundu!

TAKİP ET

Kayseri'de 12 yaşındaki çocuk ile babasını öldüren sanık savunmasında 'Benim bir suçum yoktu' dedi

Kayseri'de devriye gezen jandarma ekiplerinin durumu fark etmelerinin ardından park halindeki aracın içerisinde iki kişinin hareketsiz yattığı tespit edildi. Yapılan incelemelerin ardından 35 yaşındaki baba ile 12 yaşındaki oğlunun hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma tarafından araştırmalar derinleştirildi. Baba ve oğlun av tüfeği ile feci şekilde öldürüldüğünü ortaya koydu. 

Katil ya da katillerin bulunması için çalışma başlatıldı. Yapılan değerlendirmelerin ardından olayla ilgili bölgede bulunan çoban gözaltına alındı. İfadesinin alınmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Kayseri 5. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yargılanmasına başlandı. 

'BEN MASUMUM' DEDİ

Köyde çoban olarak görev yapan 38 yaşındaki sanık mahkemede verdiği ifade sırasında kendisini savundu. Bu sırada görevini yaptığını ancak dağda öldürülen adamın aracıyla üzerine sürdüğünü, koyunlarını ezdiğini ve kaçmasaydı kendisini de ezeceğini anlattı. Kendisine silah çektiği için yanında bulunan av tüfeği ile ateş ettiğini anlattı. Öldürdüğü kişinin cezaevinden firar edip kendisini öldürmeye geldiğini iddia etti. Masum olduğunu ve beraat etmek istediğini anlattı. 

Davanın diğer bir celsesinde ise yanındaki çocuğu görmediğini ve bilerek öldürmediğini anlattı. Bunun üzerine ateş ettiğinde yanındaki oğlunu görmediğini isabet eden kurşunlardan dolayı hayatını kaybettiğini belirdi. Konu hakkında dava süreci devam ederken kendisini savunmak isterken vurduğunu ve cinayetin ortaya çıktığını anlattı. Masum olduğunu iddia ederek beraatini istedi.  

kayseri cinayet ölüm