12 Yaşında İkiz Bebek Dünyaya Getiren Kızın Babası Konuştu! Şoke Eden Olaylar Zinciri

TAKİP ET

İzmir'in Tire ilçesinde üvey ağabeyinin cinsel istismar sonrası ikiz bebek dünyaya getiren 12 yaşındaki kızın babası, "İstismarı kimseye söylememesi için ölümle, organlarını satmakla ve yakmakla kendisini korkuttuğunu anlattı. En ağır cezanın verilmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

İzmir Tire'nin büyük Kale Mahallesi'ndeki Bir çiftlikte çalışan ailenin küçük kızı E.Ş., Geçen yıl Ekim ayında karın ağrısı şikayeti ile Selçuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan kontrolde kız çocuğunun Beş buçuk aylık hamile olduğu belirlendi. Hastane yetkilileri durumu hemen Tire ilçe jandarma Komutanlığına haber verdi. Jandarma ekipleri harekete geçerek aile ve mağdur kızla görüştü.

Çocuğun var deyip Adet sonrası üvey ağabeyi 35 yaşındaki Baki Ş. cinsel istismar suçlaması ile Jandarma tarafından Uşak'ın Banaz ilçesinde yakalanarak gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Geçtiğimiz cumartesi günü küçük kız Tire Devlet Hastanesi'nde 33 haftalıkken erken doğum yaptı. 12 yaşındaki kız çocuğu bir buçuk kilogram ağırlığında ikiz bebek Dünyaya getirdi. Bebekler küveze konulurken aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bebekleri devlet korumasına aldı. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin pedagog eşliğinde yapacağı görüşmeden sonra çocuk hasta olan anne olan küçük kızın da devlet korumasına alınıp alınmayacağına karar verileceği öğrenildi.

BİRDEN ORTADAN KAYBOLMUŞ

Küçük kızın babası kızının, annesi Ç.Ş. (53) ile birlikte yaşadıklarını, resmi nikahlarının bulunmadığını anlattı. Kızının annesinin 7 yıl önce ölen resmi nikahlı eşinin nüfusuna kayıtlı olduğunu söyleyen İ.G., C.Ş.'nin oğlu Baki Ş.'nin  geçen yıl işsiz kalarak kendilerinin yanına taşındığını bir buçuk ay sonra ise aniden evi terk ederek telefonlara dahi cevap vermediğini söyledi.

'İDAM CEZASI VERİLMESİNİ İSTİYORUM'

Kızların Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye götürdükten sonra hamile olduğunu öğrendikleri söyleyen baba, "Çocuğum pedagog eşliğinde alınan ifadesinde olayı üvey ağabeyinin yaptığını söyledi. Şok yaşadık. İstismarı kimseye söylememesi için ölümle, organlarını satmakla ve yakmakla kendisini korkuttuğunu anlattı. Üvey ağabeyin yakınları, 'Biz bilerek yaptırdık bunu. Annesinin intikamını aldı' diyorlarmış. Bu olayda bu şahıs kadar, ailesinin de parmağı var. Hepsinin yargılanıp cezalandırılmasını istiyorum" dedi. "Suça iştirak eden herkesin en ağır cezayı almasını istiyorum" diyen İ.G., "Böyle pislikler yüzünden çocukların hayatı kararmasın. İdam cezası verilmesini istiyorum"  ifadelerini kullandı.

MAĞDUR ÇOCUK İKİZLERİNİ GÖRMEK İSTİYOR

Cumartesi günü erken doğum yaptıktan sonra pazartesi günü hastaneden taburcu edilen 12 yaşındaki kız çocuğu ise; "Annem ile babam doktora gitmişlerdi. Üvey ağabeyim Baki ile yalnız kalmıştık. Cinsel istismarda bulundu. Ölümle, organlarımı satmakla korkuttu. Annemle babama söyleyemedim. Yaşım küçük olduğu için bebekleri aldılar. Ben bebekleri görmek istiyorum ama göstermiyolar. Benim arkamda dağ gibi babam var. En ağır cezanın verilmesini istiyorum." dedi.

 

son dakika izmir 12 yaşındaki kız çocuğu cinsel istismar ikiz bebek