12 Ocak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm neden yok? EDHO yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

TAKİP ET

12 Ocak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm neden yok? ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12 Ocak yeni bölüm ATV 12 Ocak yayın akışından çıkarıldı. Birçok izleyici de EDHO yeni bölüm neden yok sorusunun yanıtını aramaya başladı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm bugün neden yok? EDHO yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

ATV ekranlarından başrollerinde Oktay Kaynarca, Sanem Çelik ve Ozan Akbaba gibi isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm 12 Ocak bugün var mı sorusunun yanıtı çok sayıda izleyici tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. İzleyiciler dizinin geçtiğimiz hafta ekranlarda olmamasından büyük üzüntü duyarken bu hafta da hayal kırıklığı yaşadı. Çünkü 12 Ocak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ATV 12 Ocak yayın akışı içinde yer almıyor. Peki 12 Ocak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm neden yok? EDHO yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12 Ocak yeni bölüm neden yok?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12 Ocak yeni bölüm neden yok sorusunun yanıtı sabah saatlerinden bu yana araştırılıyor. 12 Ocak ATV yayın akışı içinde EDHO yeni bölüm yer almıyor. Bunun nedeni ise yılbaşında kanalların reklam anlaşmaları. Diğer diziler yılbaşında bir hafta ara verme kararı alırken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz iki haftalık ara verdi.

EDHO yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

EDHO yeni bölüm ne zaman, saat kaçta sorusunun yanıtını da sizler için araştırdık. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 19 Ocak Salı akşamı yeni bölümü ile 20.00’de ATV ekranlarında olacak.

12 Ocak 2021 Salı ATV yayın akışı

12 Ocak Salı ATV yayın akışı şöyle;
08:00 Kahvaltı Haberleri
10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert
13:00 ATV Gün Ortası
14:00 Beni Bırakma
16:20 Esra Erol'da
19:00 ATV Ana Haber
19.45 Kupa Günlüğü
20:45 Malatyaspor - Galatasaray
22:45 Maraşlı

edho yeni bölüm eşkıya dünyaya hükümdar olmaz