12 Ekim 2020 reyting sonuçları belli oldu

TAKİP ET

Ekran başında vakit geçirmekten keyif alanlar yeni sezonun başlamasıyla sevilen dizilerin yeni bölümlerine kavuştu. Birbirinden iddialı diziler ve sezona yeni dahil olan yapımlar dün akşam yine reyting mücadelesi verdi.

Ekran başında vakit geçirmekten keyif alanlar yeni sezonun başlamasıyla sevilen dizilerin yeni bölümlerine kavuştu. Birbirinden iddialı diziler ve sezona yeni dahil olan yapımlar dün akşam yine reyting mücadelesi verdi. Ekran yolculuğuna devam edebilmek için reyting mücadelesi veren dizilerin 12 Ekim 2020 Pazartesi reyting sıralaması belli oldu. Peki, dün akşamın reyting sıralamasında kazanan hangi yapım oldu? Dün akşam hangi dizi reyting sıralamasında ilk sıraya yerleşti? İşte detaylar…

12 Ekim 2020 Total İlk 5

12 Ekim 2020 reyting sıralamasında total ilk 5 sonuçları belli oldu. TRT ekranlarının yeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu zirveyi yine kimseye kaptırmadı ve totalde birinci sıraya yerleşti. Show TV’nin herkesi ekrana kilitleyen dizisi Çukur ise ikici sırada kendisine yer buldu. MasterChef Türkiye üçüncü, Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı dördüncü ve Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber beşinci sırada yer aldı.



12 Ekim 2020 AB İlk 5

12 Ekim 2020 Pazartesi akşamı reyting sonuçları merakla araştırılırken AB ilk 5 sıralaması belli oldu. AB ilk 5 programda TRT’nin yeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu birinci sırada yer alırken TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye ikinci sırada yerini aldı. Üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer alırken dördüncü sırada Çukur ve beşinci sırada FOX TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma yer aldı.

TRT’nin Yeni Dizisi İddialı Şekilde Devam Ediyor

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor. Pazartesi akşamlarının yeni heyecanı haline gelen dizinin reyting sıralamalarındaki başarısı dikkatlerden kaçmazken oyuncuların başarılı performansı da sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi. 



 

reyting sonuçları 12 ekim 2020 dizi