11 Yaşındaki Çocuk Babasına Gitmemek İçin İntihara Kalkıştı

TAKİP ET

Annesinin yanından icra ve polis eşliğinde alınmak istenen 11 yaşındaki küçük çocuk babasının yanına gitmek istemediği için cama çıkarak intihara kalkıştı.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde oturan 11 yaşındaki çocuk ilginç bir intihara kalkıştı. Daha önce XL beden kraliçesi olarak seçilen Gözde Bahadır'ın 11 yaşındaki oğlu boşanmanın ardından annesi ile birlikte yaşamaya başladı. Bunun ardından pilot babasının oğlunu haftada iki gün görme hakkı bulunuyordu. Ancak bir süredir oğlunu alamadığı ve görüşemediği gerekçesi ile eve polis memurlarını ve icra müdürlerini gönderdi. 

2011 yılında Türkiye'nin en güzel büyük model mankeni seçilen Gözde Bahadır 2003 yılında Pilot B.Ö ile evlendi. Bunun ardından 200 yılında yaşadıkları anlaşmazlık sebebiyle boşanan çiftin şimdilerde 11 yaşında olan bir oğulları bulunuyor. Boşanmanın ardından velayeti anne alırken babaya haftada iki gün görme hakkı verildi. 

BABASINA GİTMEK İSTEMEDİ

Gözde Bahadır çocuğunu bir süre sonra eski kocasının çalıştığı günlerde yeni eşinden almaya başladı. Çocuğunun yüzünde fondöten olduğunu gören anne yüzünü dildiği zaman morluklarla karşılaştı ve zaman kaybetmeden polise şikayette bulundu. İddialara göre üvey annenin küçük çocuğu evde yalnız oldukları zamanlarda darp ettiği konuşuldu. 

Çocuğunu göndermeyen anneye karşılık baba icra müdürlerini ve polisleri göndererek çocuğunu aldırmak istedi. ancak küçük çocuk babasına gitmek istemedi. Babasıyla telefonda konuşup gitmek istemediğini söyleyen çocuk bir süre sonra cama çıkarak intihar etmek istedi. Annesi tarafından zorlukla sakinleştirilen çocuk polis ekipleri ve icra müdürleri tarafından annesinin yanına bırakıldı. 

çocuk intihar baba icra