11 Yaşında Tecavüzcüsü İle Evlendirilen Kadının İtirafları Herkesi Ayağa Kaldırdı!

TAKİP ET

Sık sık karşılaşılan ve vahşete düşüren çocuk gelin vakaları sadece Türkiye'de değil tüm dünyada yaşanıyor. Herkesin büyük vahşete düştüğü çocuk gelin vakalarından biri de ABD'nin Florida eyaletinde meydana geldi. Bir kadın 11 yaşında çocuk gelin olmak zorunda kaldığını ve tecavüzcüsü ile evlendirildiğini söylerken devamında da yaptığı itiraflar ABD'yi ayağa kaldırdı. İşte büyük yankı uyandıran itirafların detayları.

Sık sık karşılaşılan ve vahşete düşüren çocuk gelin vakaları sadece Türkiye’de değil tüm dünyada yaşanıyor. Herkesin büyük vahşete düştüğü çocuk gelin vakalarından biri de ABD’nin Florida eyaletinde meydana geldi. Bir kadın 11 yaşında çocuk gelin olmak zorunda kaldığını ve tecavüzcüsü ile evlendirildiğini söylerken devamında da yaptığı itiraflar ABD’yi ayağa kaldırdı. İşte büyük yankı uyandıran itirafların detayları.

11 yaşında tecavüzcüsü ile evlendirilen Sherry Johnshon adlı kadının yaptığı itiraflar oldukça dehşete düşürücü. Ailesiyle beraber kiliseye giden kadın burada 4 kez tecavüze uğradı. Uğradığı tecavüzlerin ardından 10 yaşında hamile kaldı. Tüm bu yaşadıklarının ardından hamile kaldığı öğrenildi ve ailesinin de rızası ile tecavüzcüsü ile evlendirildi. Bilinenin üzerine ABD Florida eyaletinde 16 yaşın altında olan çocukların evlendirilmesine izin veriliyor. Ayrıyeten ABD’de 27 eyalette daha 16 yaşın altında olan çocukların evlendirilmesine izin veriliyor.

‘KORKUNÇ BİR HAYATIM VARDI’

Yaşadığı dehşet dolu yılları anlatan kadın evliliğinden 9 çocuğu olduğunu çocuklarının bakımı için okulunu bırakmak zorunda kaldığını ve diğer taraftan maddi sıkıntılar da yaşadığını söyledi. Yaşadığı korku dolu yılları anlatan Sherry Johnson o yılları anlatırken ‘korkunç bir hayatım vardı’ ifadelerinde bulundu. 

YAŞADIKLARINI KİTAP HALİNE GETİRDİ

Çocuk gelin olarak dehşet verici bir hayat geçiren Sherry Johnson yıllar sonra evliliğini bitirmesinin ardından yaşadıklarını bir kitap haline getirdi. ‘Bağışlanmazı Bağışlamak’ adlı bir kitap yazan kadın yazdığı bu kitap sayesinde belki de onun gibi binlerce çocuk yaşta evlendirilmek istenen çocuk için umut oldu. Kadının yaşadıklarını itiraf etmesi ve bunu bir kitap haline getirmesi sonrasında Florida eyaleti çocuk evliliklerinin yasaklanması için bir tasarı hazırlığına girişti. Fakat bu tasarının hala kabul edilmediği bilgisi alındı.

 

ABD de çocuk yaşta gelin olan kadının yaşadıkları 11 yaşında tecavüzcüsü ile evlendirildi 10 yaşında hamile kaldı ABD çocuk yaşta evlendirilen kadının itirafları kan dondurdu