11 Yaşında Dehşeti Yaşadı! 13 Yaşındaki Sınıf Arkadaşının Tecavüzüne Uğrayan Küçük Kız Hamile Kaldı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da meydana gelen olay duyanların midesini bulandırıyor. Henüz 11 yaşında olan Ortaokul öğrencisibir kız çocuğu 13 yaşındaki arkadaşı tarafından tecavüze uğrayarak hamile kaldı. Tecavüzün küçük kızın karnına giren şiddetli ağrılar sonucunda hastaneye giderek burada hamile olduğunun anlaşılması sonucunda ortaya çıktığı öğrenildi.

Afyonkarahisar’da meydana gelen olay duyanların midesini bulandırıyor. Henüz 11 yaşında olan Ortaokul öğrencisibir kız çocuğu 13 yaşındaki arkadaşı tarafından tecavüze uğrayarak hamile kaldı. Tecavüzün küçük kızın karnına giren şiddetli ağrılar sonucunda hastaneye giderek burada hamile olduğunun anlaşılması sonucunda ortaya çıktığı öğrenildi.

Dehşete düşüren olay, Afyonkarahisar’da yaşandı. Henüz 11 yaşında olan bir kız çocuğunun yaşadığı şiddetli karın ağrısı sebebiyle hastaneye kaldırılan küçük kızın hamile olduğu ortaya çıktı. Doktorların büyük bir şoka uğradığı olay hemen polis ekiplerine bildirildi.

KÜÇÜK KIZA KÜRTAJ YAPILDI

Doktorlar tarafından hamile olduğu belirlenen 11 yaşındaki küçük kıza kürtaj kararı verildiği ve gerçekleştirilen kürtajla 2.5 aylık bebeğin alındığı öğrenildi. Yapılan kürtajın ardından koruma altına alındığı öğrenilen 11 yaşındaki küçük kızın ifadesi alındığı ve pedagoglar tarafından alınan ifadesinde kızın, 13 yaşında olan ve okuduğu okulda bulunan 13 yaşındaki arkadaşının kendisine kuş gösterme bahanesi ile evlerinin taka tarafına götürdüğü ve burada tecavüz ettiği belirlendi.

13 YAŞINDAKİ ÇOCUK GÖZALTINDA

11 yaşındaki kızdan alınan ifade doğrultusunda gözaltına alınan 13 yaşındaki erkek çocuğu ve ailesinin olayı kabul etmedikleri ve kıza tecavüz edenin başkaları olduğunu iddia ettikleri öğrenildi. 13 yaşındaki şüpheli çocuk verdiği ifade sonrasında adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Afyonkarahisar 11 yaşındaki çocuğa tecavüz 13 yaşındaki çocuğun tecavüzü 2.5 aylık hamile