11 Mayıs Çeyrek Altın Fiyatları! Altın Yine Yükselişte!

TAKİP ET

11 Mayıs'ta altın fiyatları ne kadar oldu? Altında hareketlilik devam ederken çeyrek altının yükselip yükselmediği merak konusu oldu. Peki altının 11 Mayıs fiyatları ne kadar? Fiyatları sürekli değişiklik gösteren altın ne kadar oldu? Altının fiyatı kaça yükseldi? Altında düşüş gerçekleşecek mi? İşte altın fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde.

11 Mayıs’ta altın fiyatları ne kadar oldu? Altında hareketlilik devam ederken çeyrek altının yükselip yükselmediği merak konusu oldu. Peki altının 11 Mayıs fiyatları ne kadar? Fiyatları sürekli değişiklik gösteren altın ne kadar oldu? Altının fiyatı kaça yükseldi? Altında düşüş gerçekleşecek mi? İşte altın fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde.

Altın fiyatları sürekli olarak değişim göstermeye devam ederken 11 Mayıs altın fiyatlarının yükseldiği veya düştüğü merak konusu oldu. Altın her geçen gün değişim gösterirken kimse altının sabit bir fiyatını göremiyor. Son dönemlerde tekrar yükselişe geçen altın fiyatları 11 Mayıs günü de yüksek fiyatını koruyor. Geçtiğimiz haftalarda düşüş yaşayan altın önümüzdeki günlerde tekrar yükselişte görünüyor. Özellikle 16 Nisan referandumun da büyük bir patlama yaşanan altın fiyatlarında gün geçtikçe değişim görülmeye devam ediyor. 
Çeyrek altın yükseldikçe gram altında da yükselme olmaya devam ediyor. Her hafta değişen altın fiyatlarında çeyrek altının değişim göstermesiyle gram altında da değişim görülmeye devam ediyor. İşte 11 Mayıs genel altın fiyatlarının detayları.

 

 

ÇEYREK ALTIN VE GRAM ALTINDA YÜKSELME 

Altın son dönemlerinin en büyük artışını yaşarken ara ara sakinliyor ve düşüşe geçiyor. Vatandaş her gün altın fiyatlarını takip ederken zaman zaman altın fiyatlarında yaşanan düşüşle seviniyor. Ancak altın fiyatlarında 11 Mayıs için görülen fiyat değerlendirmesinde çeyrek altın 231,4125 olarak görünürken, gram altın 140, 5919’a geldi. Ons fiyatlarında ise 1.219,33 yansıdı. 22 ayar bilezik fiyatlarında ise 129,0815 olarak karşımıza çıkıyor. 

 

altın fiyatları gram altın çeyrek altın 22 ayar bilezik ons 11 mayıs altın fiyatları