10 yaşındaki oğlunu toprağa veren Ebru Şallı bir deri bir kemik kaldı

TAKİP ET

Nisan ayında 10 yaşındaki oğlunun ölümüyle yıkılan Ebru Şallı, eşi ile çıktığı Bodrum tatilinde kameralara yansıdı.

Nisan ayında 10 yaşındaki oğlunun ölümüyle yıkılan Ebru Şallı, eşi ile çıktığı Bodrum tatilinde kameralara yansıdı. Bodrum tatilinde bikini ile görüntülenen Şallı’nın zayıflığı dikkatlerden kaçmadı. Evlat acısıyla yıkılan eski mankenin 7 kilo verdiği öğrenildi.

10 Yaşındaki Oğlunu Toprağa Verdi

Eski manken Ebru Şallı’nın Harun Tan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars, 16 Nisan tarihinde hayatını kaybetmişti. Lenfoma tedavisi gören ve hastanede hayata gözlerini yuman Pars’ın ölümü Ebru Şallı’yı yıktı. Oğlunun ölümünün ardından eve kapanan ve yalnızca mezarlığa gitmek için dışarı çıkan Şallı, eşi Uğur Akkuş ile birlikte Bodrum’a gitti.


Bir Deri Bir Kemik Kaldı

Milliyet’in haberine göre, Uğur Akkuş ve Ebru Şallı çifti Bodrum’da yer alan Cennet Koyu’ndaki villalardan birini satın aldı. Önceki gün kameralara yansıyan çiftin havuz başında dinlendikleri görüldü. Yoğun kalabalık sebebiyle denize girmeyi tercih etmeyen Şallı, villasındaki havuza girmeyi tercih etti. Havuzdan çıktıktan sonra şezlonga oturarak dinlenen eski mankenin sık sık telefonla ilgilendiği görülürken verdiği kilolarda dikkatlerden kaçmadı. Oğlunun ölümünün ardından zor günler yaşayan Şallı’nın 7 kil birden vererek 45 kiloya kadar düştüğü öğrenildi. Bikinili görüntülenen ve verdiği kilolar açıkça belli olan 45 yaşındaki Şallı, bir deri bir kemik kalmış haliyle hayranlarını bir hayli üzdü.
 

ebru şallı pars