10 Yaşındaki Kızdan Tecavüzcüsüne Cesur Savunma!

TAKİP ET

Rusya'da 10 yaşındaki kız çocuğu sokakta az kişinin olduğu bir sırada kendisine yaklaşan tecavüzcüyü akıl almaz bir şekilde uzaklaştırırken büyük dikkat çekti.

Rusya'da 10 yaşındaki kız çocuğu sokakta az kişinin olduğu bir sırada kendisine yaklaşan tecavüzcüyü akıl almaz bir şekilde uzaklaştırırken büyük dikkat çekti. 

Rusya'nın Lesasibirsk kentinde ilginç bir olay yaşandı. Kötü niyetli olduğu belirlenen tacizci bir sapık küçük bir kız çocuğuna yaklaşmak istedi. Yalnız olan küçük kız çocuğu ise kendisinden hiç beklenmedik bir hamle ile adım atarak tacizciyi kendisinden uzaklaştırdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler pek çok kişiyi şaşırttı. 

Rüzgarlı ve karlı bir akşamda yaşanan olayda hava durumu nedeniyle ortadan pek kişinin olmadığı öğrenildi. Bu durumda küçük kızın cesareti ise büyük şaşkınlığa sebep oldu. Konu hakkında inceleme başlatıldı. 

KÜÇÜK KIZ KARATE YAPARAK ADAMI UZAKLAŞTIRDI

43 yaşındaki saldırgan adamın küçük kız çocuğunu taciz etmek istediği öğrenildi. Bunun üzerine pedofili olan adamın durumdan rahatsız olduğu için uzaklaşmak istediği sonrasında kaçamayınca karate yaparak adamı uzaklaştırdığı öğrenildi. Önce kızın üzerine atlayıp yüzüne vurduğu için küçük kız çocuğu çok korktu. Ancak sonrasında küçük kız çocuğu karate becerilerini kullanmaya başladı. Sersemleyen adam büyük şok yaşadı. Ardından etrafta tepki çektiği için hemen olay yerinden uzaklaştı. Saldırgan ise polis tarafından kısa sürede yakalandı. Hakkında soruşturma başlatıldı. Yakalanan pedofili adamın 12 ile 20 yıl arasında hapis cezası istendiği ifade edildi. Küçük kız ise ülkede büyük takdir topladı. 

rusya sapık küçük kız