10 Kasım Anma Töreni'nde Linç Edilecekti! Canlı Bomba Var Diyerek FETÖ Sloganları Attı

TAKİP ET

Aydın'da 10 Kasım Atatürk'ü anma töreni bir anda karıştı. Alınan bilgilere göre, FETÖ'den yargılandığı öğrenilen Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü tören alanında bir anda, Canlı bomba var diye bağırmaya başladı. Herkes büyük bir panik yaşarken 'FETÖ ülkeyi işgal etseydi, halifeliği kaldırırdı.' demesi üzerine vatandaşlar şahsın üzerine saldırmaya başladı.

Aydın’da 10 Kasım Atatürk’ü anma töreni bir anda karıştı. Alınan bilgilere göre, FETÖ’den yargılandığı öğrenilen Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü tören alanında bir anda, Canlı bomba var diye bağırmaya başladı. Herkes büyük bir panik yaşarken ‘FETÖ ülkeyi işgal etseydi, halifeliği kaldırırdı.’ demesi üzerine vatandaşlar şahsın üzerine saldırmaya başladı.

Olay, bugün 10 Kasım Atatürk’ü anma töreni sırasında Aydın’ın Söke ilçesinde yaşandı. Kalabalığın Ata’yı anmak için toplandığı esnada FETÖ\PDY davası kapsamında tutuksuz olarak yargılandığı belirlenen Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Seyit Yıldız ortalığı karıştırdı. Anma töreni sonrasında bir anda bağırmaya başlayan ve canlı bomba olduğunu söyleyen Yıldız, kalabalığa büyük bir panik yaşattı. FETÖ adına da sloganlar atmaya başlayan Yıldız, vatandaşlar FETÖ sloganları atan Yıldız’a büyük tepki gösterdi.

LİNÇ EDİLMEKTEN POLİS KURTARDI

Söke ilçesinde Ulu Önder Mustafa Kemal’in 79. ölüm yıldönümü için düzenlenen tören sırasında FETÖ\PDY soruşturması kapsamında örgüt bağlantısı şüphesi ile gözaltına alınan ve cezaevinde bir süre kaldıktan sonra serbest bırakılan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Seyit Yıldız, anma töreni biter bitmez kalabalığın arasında bir anda bağırmaya başladı. Elinde tuttuğu bir dosyayı sallayarak bağırmaya devam eden Yıldız, alanda canlı bomba olduğunu söylediği ardından da, ‘FETÖ bu ülkeyi işgal etseydi, halifeliği kaldırırdı.’ şeklinde bağırmaya devam ettiği öğrenildi. Büyük panik ve gerginliğe sebep olan Yıldız, kalabalıktan büyük tepki görürken öfkelenen kalabalığın elinden polisin müdahalesi ile kurtuldu. Polisin Yıldız’ı yaka paça ağzını kapatarak gözaltına alarak Emniyete götürdüğü öğrenildi.

 

Aydın Söke FETÖ Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürü Seyit Yıldız 10 Kasım töreni Canlı Bomba FETÖ Sloganı Linç