1 Yaşındaki Oğlunu Tuhafiyeciye Bırakıp Kayıplara Karıştı! Her Yerde Aranıyor

TAKİP ET

Kocaeli'nde duyanları şaşkına çeviren inanılması güç bir olay yaşandı. Genç bir kadın henüz 1 yaşında olan oğlunu girdiği tuhafiye dükkanına bırakarak kaçan anne polis tarafından her yerde aranıyor.

Kocaeli’nde duyanları şaşkına çeviren inanılması güç bir olay yaşandı. Genç bir kadın henüz 1 yaşında olan oğlunu girdiği tuhafiye dükkanına bırakarak kaçan anne polis tarafından her yerde aranıyor.

Olay, Kocaeli Doğan Mahallesi Değirmen Sokak’ta bulunan bir tuhafiyeci dükkanın da yaşandı. 1 yaşındaki oğlu ile birlikte tuhafiyeci dükkanına giren genç bir kadın girdiği tuhafiyeci dükkanının çalışanlarına, telefoncuda bir işi olduğunu hemen gidip döneceğini söyleyerek yanında bulunan 1 yaşındaki oğlunu dükkanda bırakarak kayıplara karıştı.

ARADAN 3 SAAT GEÇTİ KADIN GERİ DÖNMEDİ

Tuhafiyecideki çalışanlara oğlunun dükkan da kalmasının mümkün olup olmadığını soran kadın olumlu yanıt alınca işini halledip hemen döneceğini tekrarladı. Ancak kadının gitmesinin üzerinden 3 saatlik bir süre geçince tuhafiye dükkanının sahibi durumu hemen polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerine gelene kadar çevre esnafı annesinin dükkanda bırakıp gittiği küçük çocuğa süt ve yiyecek bir şeyler getirerek karnını doyurdu. 

 

kocaeli tuhafiye tuhafiye dükkanı anne 1 yaşındaki çocuk çocuğunu bırakıp kayıplara karıştı genç kadın polis arama