1 yaşındaki minik Toprak'ın ölümünde, anne ve sevgilisi tutuklandı

TAKİP ET

Antalya'nın Aksu ilçesinde, yatağında hareketsiz halde bulunan ve sağlık merkezine götürüldükten sonra hayatını kaybettiği belirlenen 1 yaşındaki Toprak Çelik'in vücudunda darp izlerine rastlandı.

Bu durum üzerine gözaltına alınan anne Aygül Çelik ve birlikte yaşadığı Ahmet Önal tutuklandı. Aygül Çelik'in ilk ifadesinde, "Ahmet, kızın ağlamasına sinirleniyordu. Beni odadan uzaklaştırarak çocuğu dövüyordu. Bir kere de çocuğu duvara fırlattığını gördüm" dediği öğrenildi.

Olay, Aksu ilçesi Cihadiye Mahallesi'nde bulunan tek katlı bir evde dün öğle saatlerinde meydana geldi. Bir süre önce Aygül Çelik ile birlikte yaşamaya başlayan Ahmet Önal arasında zaman zaman tartışmalar olduğu iddia edildi. Aygül Çelik, öğle saatlerinde kızı Toprak'ın yatağında hareketsiz bir şekilde yattığını fark edince onu Aksu Semt Polikliniği'ne götürdü. Yapılan muayenede bebeğin vücudunda morluklar olduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri, durumu öğrenince Aygül Çelik'i hastanede, Ahmet Önal'ı ise çalıştığı iş yerinde gözaltına aldı. Toprak'ın cansız bedeni ise otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Aygül Çelik ve Ahmet Önal, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Ölüm raporunda, Toprak'ın vücudunda birçok morluk ve ezilme tespit edildiği belirtildi.

Aygül Çelik'in ilk ifadesinde, "Ahmet, kızın ağlamasına sinirleniyordu. Beni odadan uzaklaştırarak çocuğu dövüyordu. Tokat atıp eziyet ediyordu. Toprak'ın ağzını kapatarak yanaklarını ve kollarını ısırdığını gördüm. Bir kere de çocuğu duvara fırlattığını gördüm" dediği ortaya çıktı.

Aygül Çelik ve Ahmet Önal, bugün öğle saatlerinde Antalya Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan Çelik ve Önal suçlamaları reddetti. Aygül Çelik ayrıca hamile olduğunu iddia etti. Çift, 'Çocuğa ya da beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiye karşı canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya ölüm haberi minik bebeğin ölümü