1 Haftadır Her Yerde Aranıyordu! Minik Eylül'den Acı Haber

TAKİP ET

Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaybolan ve yaklaşık 1 haftadır aranan Eylül Yağlıkara'nın cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi.

Ankara’nın Polatlı ilçesinde kaybolan ve yaklaşık 1 haftadır aranan Eylül Yağlıkara’nın cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi.

Ankara’nın Polatlı ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’dan yaklaşık 1 haftadır haber alınamıyordu. Minik kızın cansız bedenine ulaşıldığı haberi alındı.

Ankara'nın Polatlı ilçesine yaz tatili için gelen 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'dan kötü haber geldi. Yaklaşık 1 haftadır her yerde aranan minik Eylül'ün cansız bedenine ulaşıldığı öğrenilirken acı olayla ilgili detaylarda ortaya çıktı. 

KANLI ELDİVEN VE OTOMOBİLİNİN TEKERLEK İZLERİ ELE VERDİ

8 yaşındaki küçük kızın acı haberi tüm Türkiye'yi yasa boğarken katil zanlısını evinde bulunan kanlı eldiven ve otomobilindeki tekerlek izleri ele verdi. Olayın ortaya çıkmasının ardından zanlının annesi ve eşinin gözaltına alındığı belirtildi. 

VATANDAŞLARLA BERABER ARAMA ÇALIŞMALARINA KATILMIŞ

Herkesi yasa boğan minik Eylül'ün ölümnde tüyleri diken diken eden detaylar ortaya çıktı. 22 Haziran 2018 tarihinde Polatlı ilçesinde kaybolan Eylül için herkes seferber olmuştu. Küçük kızı arama çalışmaları devam ederken şüpheli Uğur K. ve annesi H.K'nın gözaltına alındığı bilgilerine ulaşılmıştı. Şüpheli Uğur K.'nın polise verdiği ifadesinde çelişkili konuşmasının ardından evinde bir arama gerçekleştirildi ve şüphelinin evinde bulunan kanlı eldivenden alınan DNA örneği ile Eylül'ün babasından alınan örneğin uyuştuğu ortaya çıktı. Bu tespit sonrasında Uğur K.'nın tutuklanmasına karar verildi. Cani adamın olaydan sadece bir gün önce eşi ve çocuklarını yaşadıkları köyden Polatlı ilçesine gönderildiği öğrenildi. Ayrıca Uğur K.'nın vatandaşlarla beraber Eylül'ü arama çalışmalarına katıldığı ortaya çıktı. 

VALİDEN AÇIKLAMA: YAVRUMUZ KATLEDİLDİ

Küçük Eylül'ün acı haberinin ardından Ankara Valisi Ercan Topaca'dan açıklama geldi. Topaca, 'Biz Eylül Yağlıkara'nın canlı şekilde bulunup, onun haberinin verilmesini çok arzu ederdik. Ama maalesef şu anki yapılan tespitler, bu yavrumuzun katledildiği yönündedir.' dedi. 

Ankara Polatlı Eylül Kayıp Acı haber