Gece saatlerinde gerçekleşen olayın detayları, genç kameramanın yaşadığı zorlu süreci ve umutsuz bir son kararı aldığını ortaya koydu. Deniz polisi ve ilgili ekipler bölgede arama çalışmalarını sürdürüyor.
Kritik Karar Sonrası Köprüye Geldi
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre, feci olayın yaşanmasından saatler önce Ömer Belli'nin bir trafik kazasına karıştığı belirlendi. Kazada alkollü olduğu tespit edilen Belli'nin ehliyetine el konuldu.Yaşanan bu olayın ardından saat 03.00 sularında Belli, uygulamadan çağırdığı bir taksiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne doğru yola çıktı.
El Frenini Çekip Kendini Boşluğa Bıraktı
Taksiyle köprüye yaklaşan Belli, iddiaya göre taksi şoförüne fotoğraf çekmek istediğini söyleyerek aracı durdurmasını istedi. Şoförün güvenlik nedeniyle kurala uymayıp ilerlemeye devam etmesi üzerine Ömer Belli, arabanın el frenini çekti.
El frenini çekerek aracı durduran Belli, hızla araçtan indi ve kendini köprüden aşağı bıraktı. Olay, hem taksi şoförüne hem de yoldan geçenlere şok anlar yaşattı.
Deniz Polisi Arama Çalışmalarını Sürdürüyor
Olay yerine ihbarla birlikte hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Deniz polisi, sahil güvenlik ve ilgili ekipler, köprünün altında ve çevresinde geniş çaplı arama-tarama faaliyetlerini başlattı.
Bir çocuk babası olduğu öğrenilen genç kameraman Ömer Belli'ye şu ana kadar henüz ulaşılamadığı, arama çalışmalarının aralıksız devam ettiği açıklandı.







