Yolda Yapılacak Olan Evlilik Teklifi Polis Engeline Takıldı!

TAKİP ET

Sakarya'da sevdiği kıza evlilik teklifinde bulunmak isteyen bir kişi arkadaşları ile birlikte araçlarıyla yolda toplandığı sırada polis engeline takıldı.

Sakarya’da sevdiği kıza evlilik teklifinde bulunmak isteyen bir kişi arkadaşları ile birlikte araçlarıyla yolda toplandığı sırada polis engeline takıldı.

Olay, Sakarya Serdivan ilçe merkezinde bulunan Kafeler Sokağı’nda meydana geldi. Gençlerden oluşan yaklaşık 50 kişilik grup kız arkadaşına evlilik teklifi yapmak isteyen arkadaşları için organize olarak toplandı. 

POLİS ENGELİ

Arkadaş grupları evlilik teklifi için yolda toplanmışken tam bu sırada Sakarya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olan motorize trafik polisleri olay yerine geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri evlilik teklifi için yolda toplanan kalabalık grubun trafiği tehlikeye soktukları için bölgeden dağılmalarını istedi. Bu sıralarda sivil kıyafetli bir komiserin de araçtan inerek kalabalığı dağılması için uyardığı görüldü. Fakat gençler ekiplerin söylediklerine karşı kısa süre içinde teklifin yapılacağını ve hemen dağılacaklarını söyledi. Gençlerin bu tepkisi üzerine komiser, burada kimsenin kalmasını istemediğini ve kalan olursa gözaltına alacağını gençlerin yolu hemen boşaltmasını istediğini söyleyerek yanındaki polis memurlarına yolda gördükleri tüm araçlara ceza yazma talimatı verdiği görüldü. Bu sırada Kafeler Sokağı’nda bulunan vatandaşlarda olay yerinde toplanarak olup biteni izledi. Teklif için toplanan kalabalık grup polislerin tepkisi üzerine olay yerinden dağıldı.

 

sakarya evlilik teklifi sürpriz teklif polis engeli polis izin vermedi kalabalık grup