Taksi şoförü, hava almak için camı açan kadın yolcuya saldırdı

TAKİP ET

E-5 Karayolu Şişli Çağlayan istikametinde seyir halinde bulunan takside Belarus uyruklu 29 yaşındaki genç bir kadın, camı açması sebebiyle uyarıda bulunan taksicinin önce hakaretlerine sonrasında ise yumruklu saldırısına maruz kaldı.

Olay, E-5 Karayolu Şişli Çağlayan istikametinde Ankara yolunda yaşandı. Öğrenilen bilgiye göre Belarus uyruklu 29 yaşındaki Lenachka Belarusochka, sabah vakitlerinde evine gitmek için bir kız arkadaşı ile taksiye bindi. Kadın karayolunda seyir halindeyken hava almak için camı açtı. Fakat iddialara göre taksici üşüdüğü gerekçesi ile genç kadına camı kapatmasını ve açmamasını ifade etti.

CAMI AÇTIĞI İÇİN ÖNCE HAKARET ETTİ SONRA SALDIRDI

Cam açma meselesi yüzünden meydana gelen tartışma, kadınların karşılık vermesinin ardındna kavgaya dönüştü. Kavganın ardından kadınlara yönelik, “Mikroplarla uğraşamam. Sarhoş, sarhoş benimle uğraşma sen sarhoşsun. Neyin peşindesin” diyen taksici o esnada kadının görüntü aldığını fark edince kayıt almaması için kadına saldırdı. Yaşananlardan sonra çığlık atan kadınlar karayolunda taksiden indirildi. Olayın ardından genç kadınların şikayette bulunmadığı tespit edilirken, yaşananlar ise cep telefonu kamerası ile kayıt edildi.

AVRUPA YAKASINA GEÇMEK İSTEMEYİNCE İNDİRMEK İSTEMİŞ

Ayrıca 29 yaşındaki genç kadının geçtiğimiz yıl Nisan ayında da Kağıthane’deki evine gitmek için Üsküdar’dan bindiği taksi şoförü arasında Avrupa Yakası’na geçmeyeceğini söylemesi üzerine tartışma çıktığı tespit edildi. Sürücünün kadını taksiden indirmeye çalıştığı anlar ise kameralar ile kayıt edilmiş. Kadının bu olay hakkında da şikayette bulunmadığı fark edildi.

taksi şiddet cam