Son Dakika! ABD'de OHAL İlan Edilen Eyalete Polis Helikopteri Düştü: 2 Ölü

TAKİP ET

ABD'den gelen son dakika bilgisinde son günlerde şiddet olaylarının arttığı ve Olağanüstü Hal ilan edildiği açıklanan Virginia eyaletine bir polis helikopteri düştüğü öğrenildi. İlk belirlemelere göre 2 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

ABD’den gelen son dakika bilgisinde son günlerde şiddet olaylarının arttığı ve Olağanüstü Hal ilan edildiği açıklanan Virginia eyaletine bir polis helikopteri düştüğü öğrenildi. İlk belirlemelere göre 2 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

ABD’de Charlottesville şehrindeki konfederasyon ordusu komutanına ait olan bir heykelin kaldırılmasının duyurulması üzerine başlatılan protestolar kavgaya dönüşmüş ve eyalette OHAL ilan edilmişti. Irkçı grubun heykelin kaldırılmasının duyurulması üzerine başlattığı protestolara silahlı şekilde gelmesi üzerine karşıt gruplarda alanda toplandı ve büyük gerilim yaşandı. Yaşanan büyük gerginlik sonrasında eyalette OHAL ilan edildiği duyuruldu.

POLİS HEŞİKOPTERİ DÜŞTÜ

ABD’de ırkçı grubun başlattığı ve oldukça büyüyerek gerilim dolu anların yaşanmasına sebep olduğu belirlenen Virginia eyaletinden gelen son dakika bilgisinde eyalete bir polis helikopterinin düştüğü öğrenildi. Bir golf sahasına düşen polis helikopteri sonucunda 2 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Helikopterin nasıl düştüğüne dair bir bilgi verilmezken olayla ilgili polis makamlarından bir açıklama beklendiği bilgisi ulaştı.

 

son dak ka ABD virginia eyaleti polis helikopteri düştü helikopter OHAL