Polis ve Astsubay Kavgasının Altında Yasak İlişki Çıktı!

TAKİP ET

Çekmeköy'de bir polis ve astsubay arasında meydana gelen kavga kanlı bitmişti. Yaşanan olay sonrasında yasak ilişki düellosunun çıkması dikkat çekti.

Çekmeköy'de bir polis ve astsubay arasında meydana gelen kavga kanlı bitmişti. Yaşanan olay sonrasında yasak ilişki düellosunun çıkması dikkat çekti. 

Geçtiğimiz günlerde Çekmeköy'de ilginç bir olay meydana geldi. Bir polis ve astsubay arasında meydana gelen bir kavganın sonu kanlı bitti. Astsubay Aslan S. isimli kişi hakkında polis memurunu öldürmesinden dolayı müebbet hapis cezası istemi ile dava açıldı. İddianame hazırlanırken cinayetin altından yasak aşk hesaplaşmasının çıktığı öğrenildi. 

Polis memuru Süleyman A. ile Astsubay Aslan S. arasında yaşanan kavga çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Kavgayı etrafta bulunan esnaf ayırmak istedi ancak silahlı bir kavga olması sebebiyle  çok müdahale edilemediği öğrenildi. 

KAVGA YASAK AŞK YÜZÜNDEN ÇIKMIŞ

Astsubay kavga sonrasında yaralanırken polis memurunun ise hayatını kaybettiği öğrenildi. Yapılan incelemeler ve verilen ifadeler sonrasında polis memuru ile evli olan Deniz A. isimli kadının aynı zamanda astsubay Aslan S. ile birliktelik yaşadığı öğrenildi. Polis memurunun karısının cep telefonundaki mesajları görmesi ile gerçek ortaya çıktı. Sabah karısı ile kavga ettikten sonra silahını alarak evden çıktı. Karısının ilişki yaşadığı astsubayın yanına gitti. Konu hakkında hesap sormak istedi. Ardından karısı ile ilişkisini sordu. Astsubay ise sadece arkadaş olduklarını ve ilişkilerinin olmadığını iddia etti. Bunun üzerine polis memuru telefonu görmek istedi. Yaşanan kanlı kavganın sonu kötü bitti. 

yasak aşk polis astsubay cinayet