Kaşıkçı Cinayetinde Flaş İddia! Cinayet Aile İçi Kavgalar Sebebiyle Olabilir!

TAKİP ET

Washington Post gazetesi yazarlarından David Ignatius tarafından ortaya flaş bir iddia atıldı. Cemal Kaşıkçı cinayetinin ardından Kraliyet ailesinin içinde yaşanan bir kavganın çıkabileceği yazıldı.

Washington Post gazetesi yazarlarından David Ignatius tarafından ortaya flaş bir iddia atıldı. Cemal Kaşıkçı cinayetinin ardından Kraliyet ailesinin içinde yaşanan bir kavganın çıkabileceği yazıldı. 

ABD'li Washington Post Gazetesi tarafından Cemal Kaşıkçı cinayeti hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Ortaya atılan iddianın ise gündemi yeniden karıştıracağı iddia ediliyor. Suudi Kraliyet ailesi içerisinde son dönemlerde yaşanan düşmanlıkların ve kavgaların ünlü gazetecinin cinayeti ile yakından ilgili olduğu konuşulmaya başlandı. 

Gazetenin kıdemli yazarlarından birisi tarafından Cemal Kaşıkçı cinayeti yeniden ele alındı. Özellikle Suudi Kraliyet ailesinin içerisinde bulunan düşmanlık ve kin ile cinayetin yakından ilgili olduğunun belirtilmesi dikkat çekti. 

CİNAYETİN SEBEBİ AİLE İÇİ KAVGALAR OLABİLİR Mİ?

Cemal Kaşıkçı'nın vahşi bir şekilde öldürülmesinin ardından özellikle veliaht prens Selman'ın isminin geçmesi tartışmaları da beraberinde getirmeye başladı. Bunun üzerine özellikle aile içerisinde prens Selman'ın paranoyalarının gündeme geldiği tekrar gündeme taşındı. 2015 yılında Kral Abdullah'ın ölmesi ile birlikte aile içerisinde iktidar savaşının kendisini gösterdiği ifade ediliyor. Bu aile içerisinde kavgaları ve düşmanlıkları beraberinde getirirken casusluk romanlarını aratmayacak suikastlara imza atıldığı düşünülüyor. Yazılan habere ve ortaya atılan iddialara göre aile içerisinde meydana gelen öfkenin bir anda gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı da içerisine çektiği düşünülüyor. Cemal Kaşıkçı'nın Türkiye'ye olan yakınlığının artması ve gazetecilik anlayışının aile ile uyuşmaması sebebiyle cinayetin işlendiği ve aile içerisinde tartışmaların hala devam ettiği düşünülüyor. 

cemal kaşıkçı cinayet aile içi kavga iddia