Gözaltına Alınmak İstenince Polis Köpeğini Isırdı!

TAKİP ET

İngiltere'de duyan herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Polis tarafından bir süredir aranmakta olan suçlu yakalandıktan sonra gözaltına alınmamak için polis köpeğini kafasından ve kulağından ısırdı.

İngiltere’de duyan herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Polis tarafından bir süredir aranmakta olan suçlu yakalandıktan sonra gözaltına alınmamak için polis köpeğini kafasından ve kulağından ısırdı.

İlginç olay, İngiltere Manchester kentinde meydana geldi. Polis tarafından uzun bir süredir aranmakta olan bir suçlu yakalandıktan sonra gözaltına alınmamak için yaptığıyla şaşırttı. Polisin bulduğu suçlu adam yakalanmamak için kaçarken polis memuru Gareth Greaves’in Alman Kurt köpeği olan Theo kaçan adamı yakaladı. Köpek suçluyu elinden ısırarak etkisiz hale getirmeyi başarırken herkesi şaşırtsan bir olay yaşandı.

KÖPEĞİN KAFASINI VE KULAĞINI ISIRDI

Polis tarafından bulunan suçlu köpeğin kendisini ısırmasına rağmen kaçma mücadelesini bırakmadı. Köpeğin elini ısırmasına rağmen kendini toparlayan suçlu kurtulmak için köpeğin kulağını ve kafasını ısırdı. Bu sıralarda polis memuru saldırgana müdahale ederek etkisiz hale getirdi. Suçlunun ısırdığı polis köpeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

ingiltere manchester polis suçlu saldırgan polis köpeğini ısırdı kafasından ve kulağından gözaltı