Fuhuş İçin İnternetten Bulduğu Kadının Evine Giden Şahsın Başına Gelmeyen Kalmadı!

TAKİP ET

Bursa'da internetten fuhuş için anlaştığı bir kadının evine giden şahıs kadın ve arkadaşı tarafından evde dövülerek gasp edildiğini iddia etti. Şikayetin ardından gözaltına alınan zanlı Savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Bursa'nın Yıldırım Mahallesi'nde meydana gelen olayda alınan bilgiye göre  O.I. isimli şahıs, Net üzerinden fuhuş yapan kadınla 400 lira karşılığında anlaştı. Kadın daha sonra anlaştığı şahsı Yıldırım Mahallesi'nde bulunan evine çağırdı. O.I. Kadının evine gitmek için önce kadının yönlendirdiği bir şahısla buluştu.

EVE GİDİNCE OLANLAR OLDU

Iddiaya göre şahıs O.I'yı M.A'nın evine götürdü. Mağdurun emniyete giderek yaptığı şikayete göre H.P. burada O.I'yı darp ederek 400 lira parasını aldı ve  daha sonra da kendisini sokağa attı. Parasını saldırdığını iddia eden şahıs soluğu poliste aldı. Fuhuş için anlaştığı kadınlar arkadaşı tarafından dövülerek gasp edildiğini iddia eden şahsın şikayeti üzerine polis ekipleri harekete geçti. 
Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından şahsın tarif ettiği adrese gidilerek burada Fuhuş yaptığı iddia edilen kadın ve arkadaşı gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların hakkında gasp, Kasten yaralama ve fuhuşa aracılık suçlarından işlem yapılarak adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan İkisi de ifadelerinin ardından serbest kaldı.

son dakika bursa fuhuş gasp son dakika haberi