Eski Sevgilisini Öldürdü, Mesai Arkadaşını Yaralayan Zanlıya Müebbet Ve 15 Yıl Hapis

TAKİP ET

Bartın ilinde, eski sevgilisi Azize Gülmez'i öldürüp, olay sırasında maktulün mesai arkadaşı Emrullah Yıldız'ı yaralayan Ercan Özkavlak, iki ayrı suçtan müebbet ve 15 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

Olay, 9 Kasım 2021 tarihinde Karasu köyü mevkisinde gerçekleşti. Eski sevgilisi Azize Gülmez ile telefon üzerinde yaşanan bir tartışmanın ardından Ercan Özkavlak, çalıştığı fındık deposuna gitti. Bu noktada ikili arasında bir tartışma başladı ve bu sırada Özkavlak, hem Gülmez'i hem de araya giren iş arkadaşı Emrullah Yıldız'ı vurdu. Azize Gülmez hayatını kaybederken, Emrullah Yıldız ise tedavi edildikten sonra taburcu oldu. Gözaltına alınan ve tutuklanan Özkavlak hakkında 'kasten öldürme' ve 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından dava açıldı.

Mahkeme Heyeti tarafından herhangi bir indirim uygulanmaksızın verilen kararla, Ercan Özkavlak'a 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis ve 'öldürmeye teşebbüs' suçundan da 15 yıl hapis cezası verildi. Duruşmaya, Azize Gülmez'in annesi İlknur ve babası Mehmet Gülmez de katıldı. Özkavlak ise duruşmaya Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı ve son sözlerinde "Çok pişmanım" ifadelerini kullandı.

Bartın ölüm haberi mahkeme