Bugün

Künye

İMTİYAZ SAHİBİ / GRANTEE

UNIONE  MEDYA VE YAYINCILIK A.Ş

0212 288 77 85

Mail: info@haberra.com


GENEL YAYIN YÖNETMENİ / GENERAL EDITOR

Melek Eren 

Mail : melek.eren@haberra.com 


YÖNETİM YERİ / PLACE OF MANGEMENT

UNIONE BİLİŞİM REKLAM MEDYA VE YAYINCILIK A.Ş

V.D : ZİNCİRLİKUYU

V.N : 892 032 26 93

İ.T.O SİCİL NO  :  16845-5

MERSİS : 0892032269300012

İYAD ÜYE NO : ON-2657


İLETİŞİM

Büyükdere caddesi 45/30  Şişli / istanbul

Tel: 0212 288 77 85 

Mail: info@haberra.com 


Haber Editörleri / News Editors

 

Melek Eren 

Mail : melek.eren@haberra.com 

Kübra Kozbay

Mail: kubra.kozbay@haberra.com 

Sema Topbaş

Mail: sema.topbas@haberra.com

Sinem Ramazanoğlu

Mail: sinem.ramazanoglu@haberra.com


Spor Editörü / Sports Editor

 


Gece Vardiyası Editörü / Night Shift Editor

Şener Koştu   (23:00 - 08:00)

sener.kostu@haberra.com   


HUKUK DANIŞMANI / COUNSEL

 

UNIONE BİLİŞİM REKLAM MEDYA VE YAYINCILIK A.Ş  Medya, Haber, şikayet ve telif hakları sorumlusu. Yasal talepler ile ilgili iletişime geçilebilir


 

info@flipadv.com - 0850 304 35 47


Sosyal Medya Yönetimi - Social media officer

 

info@flipadv.com - 0850 304 35 47


Mali Müşavir / financial advisor

Yağmur Muhasebe / Veysel Yağmur

+90 216 611 53 26


YAZILIM / DESTEK / SOFTWARE

https://www.tumeva.com


Yer Sağlayıcı / Location Provider

www.sunucucozumleri.com


TALIDO BILISIM TEKNOLOJILERI AŞ
Hüseyinağa Mahallesi İstiklal Caddesi No : 56-58 Grandpera Beyoğlu / İSTANBUL
BEYOGLU VD - 8170372235
Mersis NO : 0817037223500001
Telefon : 0 850 304 71 04


BASIN BÜLTENLERİ - Press Release

haberra.com' da yayınlanması istediğiniz basın bildirileri veya haberleri info@haberra.com adresine E-mail gönderebilirsiniz.

Gönderilen haber ve basın bildirileri Genel yayın yönetmeni ve editörlerimiz tarafından incelendikten sonra haber değeri taşıyan haber ve bültenleriniz  haberra.com' da  yayına alınacaktır.

haberra.com sitesinde yayınlanan köşe yazıları ve yapılan yorumların her türlü yasal sorumluluğu yazarlara ait olup haberra.com yazılarının sorumluluğunu kabul etmez.

 

    . Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır.
    . haberra.com  harici linklerin sorumluluğunu almaz.

haberra.com   AA ( Anadolu Ajansı ) Kurumsal abonesidir


© TÜM HAKLARI SAKLIDIR


© Copyrigth 2020  haberra.com tüm hakları saklıdır. Yazılı ve görsel olarak derlenmiş paylaşımların tamamı telif hakları dahilinde   haberra.com’a aittir. Yayınlanmış olan her türlü materyal 5846 numaralı telif hakları kanunu kapsamında koruma altına alınmıştır. Yazı, ses, resim ve video gibi içeriklerin çoğaltılması veya başka bir yayın organı aracılığı ile dağıtılması suç unsuru sayılacaktır.

GİZLİLİK İLKELERİ


Bu metin, gizlilik ilkeleri ile alakalı bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır.  haberra.com  üzerinden yapacağınız kayıt ve yorum işlemlerinde kişisel bilgileriniz sizin bilginiz dahilinde kayıt altına alınmaktadır. Bu bilgiler yaptığınız yorum veya kayıt işlemleri ile ilgili size gönderilecek bilgilendirme iletilerinde kullanılır. Yasal bir zorunluluk olmadığı sürece bilgileriniz kesinlikle 3. şahıslarla paylaşılmaz.

haberra.com' daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Bu tür yönlendirilmiş sayfalar ile ilgili  haberra.com, herhangi bir yasal sorumluluk taşımaz. Ziyaretçiler, yönlendirilen sayfanın gizlilik ve diğer politikalarını gözden geçirmelidir. Bu site basın meslek ilkelerine uymaya söz vermiştir. Görüş, öneri ve şikayetleriniz ile ilgili iletişim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

PRIVACY POLICY


This text has been prepared only for informational purposes about the privacy principles. Your personal information is stored within your consent when you register or make comments on  haberra.com. This information derived from the registration and comments will be used for the informational messages to be sent to you. Your information will not be revealed to 3rd Parties unless there is no legal obligation.

External links on  haberra.com are opened on a new page.   haberra.com  does not bear any legal liability with such directed pages. The visitors should review the privacy and other policies on the directed pages. This website promised to comply with the press professional principles. You can contact us from contact page about your opinions, suggestions, and complaints